teleormaneanul.ro

Creșterea eficienței energetice a două grădinițe din Turnu Măgurele, aprobată spre finanțare prin PNRR;

Must read

Ministerul Dezvoltării finanțează 69 de noi investiții, în 48 de localități din România, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) au anunțat reprezentanții ministerului.

- Publicitate -

Potrivit sursei citate, proiectele, în valoare totală de 381.457.661 lei, au fost depuse în cadrul celei de-a doua runde de atragere de fonduri pe componentele C5 – Valul Renovării și C10 – Fondul Local din PNRR.

Astfel, pentru Valul Renovării, au fost aprobate 33 de noi proiecte, în valoare totală de 213.612.736,94 lei, depuse de 12 autorități locale, pentru consolidarea seismică, renovarea energetică și modernizarea unor instituții publice, precum și a unor clădiri rezidențiale multifamiliale.

Pentru Fondul Local, au fost aprobate 36 de noi proiecte, în valoare totală de 167.844.924,07 lei, depuse de 36 de autorități locale, pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a unor clădiri publice, extinderea unor sisteme de management integrat al traficului, instalarea unor sisteme de monitorizare video și mobilier urban inteligent, precum și achiziția de mijloace de transport nepoluante.

Lista proiectelor finanțate este disponibilă la secțiunea Dezvoltare teritorială, subsecțiunea PNRR – Planul Național de Redresare și Reziliență a paginii Ministerului Dezvoltării: https://www.mdlpa.ro/pages/pnrr 

- Advertisement -

More articles

Latest article