teleormaneanul.ro

Crăciun cu ambulanța. Aproape 500 de solicitări, cele mai multe pentru conflicte și agresiuni fizice

Must read

492 de solicitări au avut echipajele Serviciului de Ambulanță Teleorman în perioada 24-27 decembrie, ora 08.00, dintre acestea cele mai multe – respectiv 79, pentru conflicte și agresiuni fizice, se arată într-un raport întocmit de conducerea instituției.

- Publicitate -

Potrivit sursei citate, în intervalul menționat, alte 70 de solicitări au fost pentru transfer interclinic, în timp ce 57 de apeluri au fost pentru dureri abdominale sau de spate.

N-au lipsit nici intoxicațiile – 14 la număr, și nici cazurile de oameni căzuți în stradă – 4 la număr. De asemenea, potrivit raportului Serviciului de Ambulanță, la final de săptămână, trei persoane au încercat să-și ia viața.

În ceea ce privește accidentele produse pe raza județului, în perioada menționată, echipajele de ambulanță au intervenit la două evenimente rutiere, din care au rezultat două victime, care au refuzat transportul la spital după ce au primit îngrijiri la fața locului.

În schimb, în intervalul menționat, pentru cinci persoane a fost declarat decesul. Este vorba, potrivit datelor Ambulanței Teleorman, despre cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 70 de ani, din Roșiori de Vede, Salcia, Segarcea Vale și Conțești, pentru care echipajele de salvare nu au mai putut face nimic.

- Advertisement -

More articles

Latest article