teleormaneanul.ro

Consiliul Județean premiază Excelența în Educație

Must read

Elevii din județ care au obținut rezultate remarcabile la olimpiadele și concursurile internaționale și naționale  vor fi premiați, alături de profesorii îndrumători, de Consiliul Județean, au hotărât aleșii județeni în cea mai recentă ședință a forului de decizie.

- Publicitate -

“Și anul acesta, elevii teleormăneni care s-au evidențiat la olimpiadele și concursurile internaționale și naționale, alături de profesorii lor îndrumători, se vor bucura de respectul nostru, fiind apreciați și recompensați cu diplome și premii de excelență, din partea CJ Teleorman. Printre cele 12 hotărâri de consiliu județean adoptate, am aprobat și Regulamentul de premiere și cuantumul stimulentelor financiare ce le vor fi acordate!”, a transmis Adrian Gâdea, președintele CJ Teleorman.

Premiile vor fi acordate în conformitate cu adresa transmisă de Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman, iar ceremonia în cadrul căreia vor fu acordate premiile pentru performanța în educație în anul școlar 2022-2023 va avea loc în sala de ședințe a Palatului Administrativ, la o data stabilită de către președintele CJ Teleorman.

“Prin acordarea stimulentelor financiare elevilor şi profesorilor îndrumători care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile şcolare se urmăreşte recunoaşterea şi aprecierea rezultatelor obţinute de elevii și profesorii teleormăneni la diferite discipline de învăţământ, stimularea creativitătii şi pregătirea personală în domenii de maximă importanţă pentru viitor, popularizarea rezultatelor deosebite şi contribuţia în acest mod la dezvoltarea învățământului teleormănean. Vor fi premiaţi elevii şi profesorii îndrumători care au obţinut distincţii la olimpiadele internaţionale, naţionale şi concursurile internaţionale, naţionale pe discipline de învăţământ. Niciun elev sau cadru didactic nu poate fi dezavantajat sau discriminat cu privire la acordarea premiului pe criterii de sex, naţionalitate, religie, rasă, apartenenţă personală a cadrelor didactice sau a rudelor acestora ori elevilor la organizaţii legal constituite”, se arată în proiectul de hotărâre adoptat de consilierii județeni.

- Advertisement -

More articles

Latest article