teleormaneanul.ro

Condamnat pentru trafic de droguri de mare risc, prins de oamenii legii la Drăgănești

Must read

Un tânăr de 24 de ani, din Botoroaga, condamnat la 3 ani de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc, a fost prins de polițiștii din județ, duminică seara, în cadrul acțiunii Blocada, pe raza localității Drăgănești Vlașca. Asupra sa, tânărul avea un grinder și resturi de substanțe de culoare albă și verde-brun, substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

- Publicitate -

Potrivit IPJ Teleorman, “în ziua de 18 februarie a.c., în jurul orei 19:30, în timp ce desfășurau activități în cadrul acțiunii Blocada, pe raza localității Drăgănești-Vlașca, polițiștii au oprit pentru control un autorurism condus de către o tânără în vârstă de 28 de ani, domiciliată în comuna Botoroaga, județul Teleorman. Procedând la stabilirea identității celorlalți doi ocupanți ai autoturismului  polițiștii au constatat că unul dintre ei, bărbat în vârstă de 24 de ani, domiciliat în comuna Drăgănești-Vlașca, figurează ca fiind urmărit pentru executarea unei pedepse cu închisoarea, pentru infracțiuni de trafic de droguri de mare risc”.

În urma controlului corporal, asupra bărbatului au fost găsite un grinder și resturi de substanțe de culoare albă și verde-brun, substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, acestea fiind sigilate și predate S.C.C.O. Teleorman, mai transmite sursa citată.

Bărbatul a fost preluat de către polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Teleorman și încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu.

- Advertisement -

More articles

Latest article