teleormaneanul.ro

Comunicat de presă/ FINALIZARE Proiect “Centrul integrat de servicii socio-medicale EXMED

Must read

AFFIDEA-EXMED, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale din județul Teleorman, finalizează la Turnu Măgurele un Centru integrat de servicii socio-medicale, finanțat din fonduri europene prin GAL Turnu 21.

- Publicitate -

AFFIDEA, lider european în servicii performante de diagnostic imagistic, ambulatoriu și tratament, a achiziționat în urmă cu aproape 10 luni cele 7 centre medicale Exmed din județul Teleorman, extinzându-și astfel rețeaua națională la 46 de locații.

Sub egida AFFIDEA, Exmed a finalizat în data de 11 decembrie proiectul POCU finanțat prin GAL-ul urban din Turnu Măgurele, ce a avut ca obiectiv îmbunătățirea stării de sănătate a membrilor comunității prin creșterea accesului la serviciile medicale curative și preventive și dezvoltarea serviciilor sociale integrate și individualizate, prin furnizarea de servicii comunitare integrate adaptate nevoilor medicale, sociale și educaționale ale categoriilor defavorizate din teritoriul Strategiei de Dezvoltare Locală Turnu 21.

Proiectul contractat în luna mai a anului trecut a fost implementat în 19 luni, perioadă în care peste 1200 de persoane, tineri și adulți în risc de sărăcie și excluziune socială din Turnu Măgurele – teritoriul delimitat de Strategia de Dezvoltare Locală a GAL Turnu 21, au beneficiat de servicii socio-medicale gratuit.

Serviciile de informare/îndrumare medicală, consultații medicale primare la domiciliu și în centru, servicii de psihologie în vederea reintegrării sociale și profesionale, dar și kinetoterapie pentru persoanele cu dizabilitate, au fost oferite de specialiștii medicali ai AFFIDEA-EXMED.

- Advertisement -

More articles

Latest article