teleormaneanul.ro

Complexul ”Ștrand Vedea” din Alexandria se redeschide luni, 15 aprilie

Must read

Administrația Domeniului Public (ADP) Alexandria face ultimele pregătiri pentru redeschiderea Complexului “Ștrand Vedea” – bazinul de înot încălzit, sauna și jacuzzi. Astfel, începând de luni, alexăndrenii și nu numai sunt așteptați de luni până duminică, în intervalul orar 09.00 – 21.00, și joi, în intervalul orar 14.00 – 21.00.

- Publicitate -

Prețul biletului de intrare a rămas 20 de lei/persoană, însă reprezentanții ADP Alexandria spun că se poate opta și pentru abonamente pentru 10, 15 sau 30 de zile. De asemenea, de menționat este faptul că, pentru copiii cu vârsta de până la 7 ani, intrarea este gratuită.

”Cu bucurie vă anunțăm că zilele acestea se fac ultimele pregătiri pentru redeschiderea Complexului “Ștrand Vedea” de luni, 15 aprilie. Bazinul de înot încălzit, saună și jacuzzi vă așteaptă după urmatorul program: Luni – Duminiță – 09.00 – 21.00, Joi – 14.00 – 21.00

Costul biletului de intrare a rămas în continuare 20 de lei/persoană, însă se poate opta și pentru abonamente pentru 10, 15 sau 30 de zile. Copiii sub 7 ani beneficiază de intrare gratuită.

De asemenea, și instructorii de înot își vor relua activitatea. Pentru a afla mai multe informații despre toate facilitățile, vă rugăm să nu ezitați să vă adresați personalului de la Recepția Complexului, care vă stă la dispoziție”, transmite Administrația Domeniului Public (ADP) Alexandria.

- Advertisement -

More articles

Latest article