teleormaneanul.ro

Cinci victime în urma unui accident rutier pe E70, între Văceni și Drăgănești

Must read

UPDATE: În urma impactului au rezultat cinci victime, care au fost preluate de echipajele de salvare deplasate la fața locului. În urma evaluării medicale, trei dintre acestea au fost transportate la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

- Publicitate -

Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Traficul rutier este oprit, luni după-amiază, pe Drumul European 70, care leagă București de Alexandria, în urma unui accident de circulație care s-a produs între localitățile Văceni și Drăgănești-Vlașca. Centrul INFOTRAFIC anunță că în urma evenimentului rutier în care au fost implicate trei autoturisme au rezultat cinci victime, care au fost preluate de echipajele de salvare deplasate la fața locului și primesc primul ajutor.

“Pe DN 6 București-Alexandria (E70), la kilometrul 65+600 de metri, în zona localității Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman, s-a produs o coliziune între trei autovehicule, eveniment soldat cu rănirea ușoară a cinci persoane, ce sunt evaluate medical la fața locului. Circulația este oprită pe ambele sensuri”, a transmis, cu puțin timp în urmă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

- Advertisement -

More articles

Latest article