teleormaneanul.ro

Cinci persoane, dintre care un tânăr de 24 de ani, găsite decedate de ehipajele de salvare

Must read

933 de solicitări au primit echipajele Serviciului Județean de Ambulanță, în perioada 4 – 7 februarie, cele mai multe fiind pentru COVID-19, respectiv recoltarea de probe sau transportul pacienților la unitățile medicale, se arată într-un raport întocmit de conducerea instituției.

- Publicitate -

Sursa citată transmite că alte 135 de solicitări au fost pentru cazuri de transfer interclinic sau externări, în timp ce 77 de solicitări au fost pentru cazuri de dureri abdominale sau de spate.

De asemenea, în perioada menționată, echipajele de salvare au intervenit și la 30 de cazuri de minori bolnavi, la 23 de cazuri psihiatrice, la 20 de cazuri de conflicte și agresiuni fizice, dar și la două tentative de suicid.

N-au lipsit nici accidentele rutiere produse pe drumurile din Teleorman (Roșiori de Vede, Alexandria și Băneasa) și Olt (Mihăești), de unde echipajele de salvare au preluat patru victime, cu vârste cuprinse între 26 și 60 de ani, pentru a le duce la spital.

În intervalul menționat, echipajele de salvare au fost nevoite să constate decesul în cazul a cinci persoane, cu vârste cuprinse între 24 și 79 de ani, din localitățile Lăceni, Beciu, Viișoara și Alexandria, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanță.

- Advertisement -

More articles

Latest article