teleormaneanul.ro

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Alexandria, Turnu Măgurele și Roșiori de Vede

Must read

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează vineri, 14 octombrie, începând cu ora 09:00, bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, în cadrul evenimentului tinerii fiind sprijiniti în vederea începerii unei cariere prin acordarea de servicii personalizate: informare, consiliere, mediere, programe de formare profesională.

- Publicitate -

Evenimentul se va desfășura simultan în Alexandria, la Sala Polivalentă; Rosiori de Vede, la sediul agenției din Str. Dunarii, Bl. D4, Etaj.1; Turnu Magurele, la sediul agenției din Str. Elena Cuza Voda, nr.12.

Potrivit organizatorilor, bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

La eveniment pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Totodată, vor avea loc sesiuni de informare de către experti A.J.O.F.M Teleorman, implicați în proiectele implementate de instituție: Facilitarea inserției pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități, Relația SPO cu angajatorii – eSPOR, ”Oportunități pentru tinerii NEET’s” din Reginunea Sud Muntenia, AgeNT – Agentia pentru Tinerii NEETS.

Agenţii economici care doresc să participe la bursă sunt aşteptaţi să se adreseze Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman din Alexandria, de pe strada Dunarii, nr. 1, telefon: 0247/310155 interior 101 sau prin email, la adresa ajofm.tr@anofm.gov.ro, persoana de contact Achim Caranica Mariean.

- Advertisement -

More articles

Latest article