teleormaneanul.ro

„Bucuriile iernii” – Ateliere tematice pentru sărbătorile de iarnă dedicate elevilor școlilor gimnaziale din Alexandria

Must read

Municipalitatea alexăndreană pregătește o serie de ateliere tematice pentru sărbătorile de iarnă, dedicate elevilor din unitățile de învățământ din reședința de județ. În acest sens, înscrierile se pot face, începând cu data de 15 noiembrie, pe whatsapp, la numărul de telefon 0764.16.16.15, în limita locurilor disponibile, anunță organizatorii.

- Publicitate -

“Primăria Alexandria recrutează spiriduși voioși și harnici, elevi din unitățile de învățământ gimnazial din Alexandria pentru atelierele tematice dedicate sărbătorilor de iarnă! Acesta este un anunț de interes public și se adresează tuturor spiridușilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani!

În situația în care v-am captat atenția vă informăm din timp faptul că Moș Crăciun a pregătit multe materiale pentru spiridușii harnici și voioși, care vor demonstra că pot lucra în grupe formate din câte 10 spiriduși iscusiți. Clipele de magie petrecute în atelier vor fi răsplătite pe măsura efortului depus de echipa spiridușilor”, transmite municipalitatea.

Potrivit sursei citate, la Atelierul Spiridușilor, organizat în parcul de la Catedrala Sfântul Alexandru, spiridușii înscriși vor demonstra că sunt exact sprijinul de care Moș Crăciun avea nevoie pentru a realiza, în timp util, magia sărbătorilor de iarnă. De asemenea, copiii vor fi însoțiți de prof. Adriana Lale pentru decorațiunile de Crăciun, îngerași și sorcove, dar și de prof. Mihaela Mocanu pentru decorațiunile cutiilor, pictură pe tricouri, pictură pe globulețe și pictură pe căni.

Pentru a putea oferi posibilitatea mai multor spiriduși să îl ajute pe Moș, organizatorii transmit că un spiriduș poate participa la cel mult două ateliere magice din cele șapte organizate, după cum urmează:

  1. Atelier de decorat cutii din lemn, organizat în data de 17.12.2022, pentru 40 copii cu vârsta cuprinsă între 8 – 14 ani.
  2. Atelier de pictură pe tricouri, organizat în data de 18.12.2022, pentru 40 copii cu vârsta cuprinsă între 8 – 14 ani.
  3. Atelier pictură pe căni, organizat în data de 10.12.2022, pentru 40 copii cu vârsta cuprinsă între 8 – 14 ani.
  4. Atelier pictură pe globulețe, organizat în data de 11.12.2022, pentru 40 copii cu vârsta cuprinsă între 8 – 14 ani.
  5. Atelier decorațiuni de Crăciun, organizat în data de 02.12.2022, pentru 40 copii cu vârsta cuprinsă între 6 – 14 ani.
  6. Atelier confecționat îngerași, organizat în data de 03.12.2022, pentru 40 copii cu vârsta cuprinsă între 6 – 14 ani.
  7. Atelier confecționat sorcove, organizat în data de 04.12.2022, pentru 40 copii cu vârsta cuprinsă între 6 – 14 ani.

Programarea pentru atelierele tematice va fi afișată la Căsuța Spiridușilor și comunicată pe pagina Primăria Alexandria https://www.facebook.com/PrimariaAlexandria, dar și pe site-ul instituției https://alexandria.ro/, în urma ocupării locurilor disponibile.

- Advertisement -

More articles

Latest article