teleormaneanul.ro

Bărbat reținut în urma nunții care a paralizat traficul rutier la Buzescu

Must read

Un bărbat de 36 de ani, din București, a fost reținut și este cercetat pentru instigare la comiterea faptei, după nunta care a paralizat traficul rutier pe E70, la Buzescu.

- Publicitate -

Potrivit IPJ Teleorman, din cercetări a reieșit faptul că bărbatul ar fi solicitat amplasarea cortului și a ornamentelor specifice evenimentului, a scenei și recuzitei în apropierea locuinței din localitatea Buzescu, unde a fost organizată nunta, fapt ce a perturbat major traficul rutier. Mai mult, cortegiul nupțial, format din câteva sute de persoane, s-ar fi deplasat la o altă locuință de pe raza localității.

Bărbatul a fost dus în arestul IPJ Teleorman, urmând să fie prezentat instanței de judecată. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, transmite sursa citată.

Dupa nunta cu alai, în care organizatorii au defilat până și cu băuturile şi mâncarea ce urmau să fie servite la petrecere, două persoane au primit câte o amendă de 6.000 de lei şi a fost deschis şi un dosar penal pentru îngreunarea circulaţiei.

Poliţia a informat că a fost prezentă în zona unde a avut loc evenimentul, dar „nu pentru a a facilita deplasarea cortegiului”, ci pentru a asigura ordinea şi liniştea publică, precum şi pentru fluidizarea circulaţiei.

- Advertisement -

More articles

Latest article