teleormaneanul.ro

Au început înscrierile la școlile militare de subofițeri jandarmi/ Sunt scoase la concurs 700 de locuri

Must read

O nouă sesiune de recrutare a tinerilor ce vor sa urmeze o carieră militară, arma jandarmi, se derulează în perioada 24 aprilie – 14 mai, transmit reprezentanții Jandarmeriei Teleorman.

- Publicitate -

Astfel, potrivit sursei citate, la școlile militare de subofițeri de jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și „Petru Rareș” Fălticeni sunt scoase la concurs 700 de locuri dintre care 6 locuri pentru candidații de etnie romă și 6 locuri pentru candidații aparținând altor minorități.

Candidații sunt așteptați să transmită cererile de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de email resurseumane@jandarmeriateleorman.ro până la data de 14 mai, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, iar dosarul complet se depune la sediul Jandarmeriei Teleorman în zilele lucratoare în intervalul orar 9-15.

Calendarul admiterii este următorul:

  • Evaluarea psihologică: până la data de 21 mai;
  • Susținerea probei de evaluare a performanței fizice: 25 – 31 mai;
  • Susținerea probei de evaluare a cunoștințelor: 15 iunie;
  • Examinarea medicală: 19 iunie – 12 iulie;
  • Afișarea rezultatelor finale: 19 iulie 2024.

Condițiile și criteriile specifice de înscriere cât și tematica și bibliografia pentru proba de evaluare a cunoștințelor sunt publicate pe site-urile oficiale ale instituțiilor implicate în procesul de recrutare: www.jandarmeriateleorman.ro www.scoaladragasani.ro și www.jandarmeriafalticeni.ro

- Advertisement -

More articles

Latest article