teleormaneanul.ro

Au fost afișate rezultatele concursului pentru gradații de merit

Must read

Inspectoratul Școlar Județean a publicat, vineri, lista cu rezultatele candidaților la concursul de acordare a gradațiilor de merit- sesiunea 2023, în urma evaluării în cadrul comisiei de evaluare. Lista este disponibilă pe site-ul instituției, accesând următorul link http://www.isjtr.ro/mat/gradatia-de-merit/2023/GRADATIE_%20PUNCTAJE_candidati_16_iun_2023.pdf , iar rezultatele sunt afișate în ordinea descrescătoare a punctajelor, pe posturi și discipline.

- Publicitate -

În ceea ce-i privește pe candidații nemulțumiți de punctaje, aceștia pot contesta rezultatele obținute în perioada 19 -21 iunie, conform Graficului desfășurării concursului pentru acordarea gradațiilor de merit – sesiunea 2023.

Contestația se poate depune la secretariatul Inspectoratului Școlar Județean Teleorman, în perioada menționată, sau se poate transmite prin poșta electronică însoțită de o copie a cărții de identitate a candidatului, la adresa de e-mail: secretariat@app.isjtr.ro.

Comisia de evaluare a candidaturilor pentru acordarea gradațiilor de merit- sesiunea 2023 este condusă de inspectorul școlar general adjunct Luminița Vilae.

- Advertisement -

More articles

Latest article