teleormaneanul.ro

APIA primește cereri de plată pentru Măsura 14 „Bunăstarea animalelor”, în perioada 15 – 28 februarie

Must read

Cererile de plată pentru Măsura 14 „Bunăstarea animalelor”, ce conține două pachete, respectiv pachetul plăți în favoarea bunăstării porcinelor și pachetul și pachetul plăți în favoarea bunăstării păsărilor, din cadrul PNDR 2014 – 2020, pot fi depuse în perioada 15 – 28 februarie, au transmis reprezentanții Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA). Potrivit sursei citate, ca element de noutate, cererea de plată completată online se va semna electronic.

- Publicitate -

Cererile de plată pentru Măsura 14 – “Bunăstarea animalelor” cuprind angajamentele şi informaţiile aferente tuturor exploataţiilor cu cod ANSVSA, deţinute de un solicitant, indiferent pe raza cărui judeţ îşi desfăşoară activitatea solicitantul și se depun însoţite de toate documentele prevăzute în ghidurile solicitantului.

Documentele justificative aferente cererii se încarcă pe platforma electronică pusă la dispoziție de APIA, iar modelele cererilor de plată pentru Măsura M14 – “Bunăstarea animalelor” pentru cele două pachete, însoțite de instrucțiunile de completare aferente, sunt aprobate prin Ordinul ministrului agriculturii și dezvoltării rurale nr. 28/14.02.2022 și pot fi accesate pe site-ul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură: www.apia.org.ro, au mai anunțat reprezentanții APIA.

- Advertisement -

More articles

Latest article