teleormaneanul.ro

Alexandria – Campanie de debarasare de D.E.E.E. și de deșeuri voluminoase de mobilier (lemn)

Must read

Primăria Alexandria organizează, în perioada 24 – 29 aprilie, campania de debarasare de Deșeuri de Echipamente Electice și Electonice (D.E.E.E.), împreună cu operatorul local autorizat S.C. Ecotrans Danara S.R.L., sub deviza “Alexandria mai curată”.

- Publicitate -

Cetățenii se vor putea debarasa astfel de D.E.E.E. uzate, pentru care vor primi vouchere de participare la tombola cu premii, organizată pe 2 mai, începând cu orele 10.00, la sediul Primăriei Municipiului Alexandria, str. Dunării, nr. 139.

Comenzile pentru preluarea gratuită a D.E.E.E., de la domiciliu sau sediu de firmă, se vor prelua telefonic, apelând: 07520568 092/ 0800 444 800.

Premiile oferite de către organizatori, prin tragere la sorți în cadrul tombolei, constau în: un aspirator fără sac; două șurubelnițe electrice; două mixere de mână; trei prăjitoare de pâine; diplome și trofee.

Prin operatorul local de salubritate, S.C. Polaris M. Holding S.R.L., tot în perioada 24-29 aprilie, cetățenii din Municipiul Alexandria se vor putea debarasa de deșeurile voluminoase de mobilier (din lemn), prin comandă telefonică, apelând numărul de telefon: 0725 222 291.

- Advertisement -

More articles

Latest article