teleormaneanul.ro

Albumul de fotografii „Bunicul meu, Regele Mihai”, prezentat de Nicolae al României la Centrul Multifuncțional pentru Tineri

Must read

Albumul de fotografii „Bunicul meu, Regele Mihai”, ce reunește cele mai frumoase fotografii cu Ultimul Suveran al țării, atât din viața sa privată cât și din cea publică, va fi prezentat joi, 30 iunie, la Centrul Multifuncțional pentru Tineri, de Nicolae al României. De asemenea, seara se va încheia cu proiecția documentarului „Regele Mihai – Drumul către casă”, la moment urmând să ia parte și Dan Drăghicescu, unui dintre producătorii filmului.

- Publicitate -

Nepotul Regelui Mihai a anunțat, pe pagina sa de pe o celebră rețea de socializare, atât vizita în reședința de județ a Teleormanului, cât și programul zilei de joi.

“Joi, 30 iunie, voi vizita orașul Alexandria, ocazie cu care mă voi întâlni cu un grup de elevi la Centrul Multifuncțional pentru Tineri, de la ora 16.00, în cadrul proiectului „Istoria Regalității în Școli”.

Ulterior, începând cu ora 18.00, la aceeași locație, voi prezenta albumul „Bunicul meu, Regele Mihai”, ce reunește cele mai frumoase fotografii cu Ultimul Suveran al țării, atât din viața sa privată cât și din cea publică.

Seara se va încheia cu proiecția documentarului „Regele Mihai – Drumul către casă”, moment în care îmi va fi alături domnul Dan Drăghicescu, unui dintre producătorii filmului.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Vă invit să petrecem împreună câteva ore în care să depănăm amintiri despre monarhie!”, a transmis Nicolae el României, nepotul ultimului Suverna al țării.

- Advertisement -

More articles

Latest article