teleormaneanul.ro

Adrian Gâdea: “Peste 1,5 miliarde de lei, pentru finanțarea investițiilor în județul Teleorman”

Must read

Peste 1,5 miliarde de lei vin în județ, pentru finanțarea investițiilor, în acest sens fiind emis ordinul ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin care a fost alocată finanțarea pentru proiectele admise în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, anunță președintele Consiliului Județean Teleorman Adrian Gâdea. Potrivit sursei citate, județul primește această finanțare pentru realizarea unor obiective de investiții în rețeaua de apă, canalizare și drumuri.

- Publicitate -

“Ne facem datoria, așa cum am promis cetățenilor! Continuăm să dezvoltăm Teleormanul – peste 1,5 MILIARDE de lei, pentru finanțarea investițiilor în județul Teleorman!

Astăzi a fost semnat ordinul ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin care a fost alocată finanțarea pentru proiectele admise în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, pentru județul Teleorman.

Județul Teleorman a primit această finanțare pentru realizarea unor obiective de investiții în rețeaua de apă, canalizare și drumuri, ceea ce va însemna implementarea unui număr de 114 proiecte, în cele 93 de localități care au depus proiecte.

Le doresc mult succes colegilor primari în implementarea proiectelor!”, transmite Adrian Gâdea.

Săptămâna trecută, pe pagina Ministerului Dezvoltării au fost publicată lista cu cele 114 obiective de investiții din localitățile din județ, în valoare totală de 1.532.371.741,19 lei, reprezentând aproximativ 61% din cuantumul tuturor solicitărilor de finanțare.

- Advertisement -

More articles

Latest article