teleormaneanul.ro

Adrian Gâdea: “Ministrul PSD al Finanțelor propune o plafonare a prețului polițelor RCA la nivelul din martie 2022, nu la cel din prezent”

Must read

Ministrul PSD al Finanțelor propune o plafonare a prețului polițelor RCA la nivelul din martie 2022, nu la cel din prezent, în contextul în care ASF a autorizat, în urmă cu câteva săptămâni, un preț de referință majorat, transmite președintele PSD Teleorman Adrian Gâdea. Mai mult, potrivit sursei citate, ministrul Finanțelor a dat termen de o lună CEC Bank să depună documentele necesare pentru autorizare ca asigurător RCA.

- Publicitate -

“PSD vine în ajutorul românilor care se confruntă cu scumpirile polițelor RCA!

Nu putem susține astfel de creșteri în situația în care majoritatea românilor abia reușesc să facă față tuturor scumpirilor din ultima perioadă. Cetățenii nu vor putea să plătească asigurări auto RCA și cu 40% mai scumpe comparativ cu finalul anului trecut, dacă își încheie acum o poliță.

Românii nu trebuie să suporte, din buzunarul lor, ingineriile financiare ale asigurătorilor și erorile unor instituții precum ASF și Consiliul Concurenței.

Prin urmare, ministrul PSD al Finanțelor propune o plafonare a prețului polițelor RCA la nivelul din martie 2022, nu la cel din prezent, care este mai mare (ASF a autorizat, în urmă cu câteva săptămâni, un preț de referință majorat).

Ministrul Finanțelor a dat termen de o lună CEC Bank să depună documentele necesare pentru autorizare ca asigurător RCA”, transmite președintele PSD Teleorman Adrian Gâdea.

- Advertisement -

More articles

Latest article