teleormaneanul.ro

Admitere 2022 – Cu ce medii s-a intrat la liceele din Teleorman

Must read

Rezultatele admiterii la liceu 2022 a absolvenților de clasa a VIII-a au fost publicate, joi, pe site-ul dedicat admitere.edu.ro și la avizierele liceelor, unde fiecare elev își poate găsi notele cu ajutorul codului pe care l-a primit de la școală. Repartizarea computerizată în învățământul liceal a absolvenților clasei a VIII-a din județ poate fi accesată la http://admitere.edu.ro/RapoarteJudet.aspx?jud=39

- Publicitate -

Pe pagina de internet a Inspectoratului Școlar Județean Teleorman au fost publicate, ulterior, atât lista candidaților admiși la liceu și a celor respinși, precum și a candidaților din județ admiși la licee din alte județe și a celor din alte județe admiși la licee din Teleorman.

De asemenea, ISJ Teleorman a dat publicității și situația pe licee după repartizarea computerizată, iar potrivit datelor făcute publice, cea mai mică medie cu care s-a intrat la un liceu din județ este 2.37, la Liceul Teoretic Videle – specializarea Mecanică.

Calendarul repartizării la liceu 2022

14 iulie 2022: Repartizarea computerizată în învățământul liceal a absolvenților clasei a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2022 – 2023.

14 iulie 2022: Comunicarea rezultatelor candidaților repartizați computerizat în învățământul liceal.

Afișarea în unitățile de învățământ gimnazial a listei cu locurile neocupate în unitățile de învățământul liceal din județ/municipiul București.

15 – 20 iulie 2022: Depunerea dosarelor de înscriere la școlile la care candidații au fost repartizați.

20 iulie 2022: Transmiterea de către unitățile de învățământ liceal a situației locurilor rămase libere în urma neînscrierii candidaților admiși în această etapă de admitere.

21, 22 și 25 iulie 2022: Rezolvarea de către comisia de admitere județeană/ a municipiului București, a situațiilor speciale apărute după etapa de repartizare computerizată.

 

- Advertisement -

More articles

Latest article