teleormaneanul.ro

Acțiune de dezinsecție pe raza municipiului Alexandria, începând de luni

Must read

Începând de luni, 12 iunie, timp de patru zile, în intervalul orar 22.00-06.00, Administratia Domeniului Public Alexandria efectuează tratament terestru de dezinsectie, pe toata raza reședinței de județ, transmit reprezentanții instituției.

- Publicitate -

Potrivit sursei citate, tratamentul va fi efectuat cu Solfac Trio EC 140 produs insecticid cu substanță activă Cipermetrin, K-Othrine SC25, substanță activă Deltamethrin si VectoBac WG produs insecticid cu substanță activă Bacillus Thuringiensis.

“Substanțele și produsele folosite nu prezintă niciun pericol pentru oameni, iar acțiunea lor se îndreaptă numai spre eliminarea insectelor: țânțari, muște, omizi, ploșnite, purici, căpușe.

Crescătorii de albine din municipiu sunt rugați să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine.

Pentru ca dezinsecția să fie eficientă, acțiunile trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localități. În acest sens, facem apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici să efectueze activitatea de dezinsecție pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor concomitent cu acțiunea municipalității.

În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestor acțiuni, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată”, se arată în anunțul ADP Alexandria.

- Advertisement -

More articles

Latest article