teleormaneanul.ro

Accident la ieșire din Mavrodin către Nenciulești/ Un tânăr a ajuns la spital

Must read

Un tânăr a ajuns la spital, duminică după-amiază, în urma unui accident rutier produs pe raza localității Mavrodin, la ieșire către Nenciulești.

- Publicitate -

Potrivit ISU Teleorman, este vorba despre un bărbat de aproximativ 26 de ani, cu diferite traumatisme la nivelul membrelor și capului, care a fost preluat de către echipajul SMURD, a primit primul ajutor și a fost transportat la U.P.U. Alexandria pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Din spusele martorilor, se pare că una dintre mașini, în care se aflau trei persoane, ar fi oprit pentru a vira stânga, iar șoferul celei de-a doua mașini implicate în evenimentul rutier, care se deplasa în aceeași direcție de mers și intrase în depășire, ar fi vrut să evite prima mașină, însă a ajuns în cele din urmă într-un stâlp, pe care l-a retezat. La spital a ajuns șoferul mașinii care a lovit stâlpul, celelalte trei persoane din mașină au scpăpat tefere.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

- Advertisement -

More articles

Latest article