teleormaneanul.ro

A fost publicată lista cu opțiunile pentru funcțiile de directori și directori adjuncți – Cele mai disputate școli

Must read

Inspectoratul Școlar Județean Teleorman a publicat lista anonimizată cu opțiunile candidaților pentru unitățile de învățământ preuniversitar de stat, pentru care se organizează concurs de ocupare a funcțiilor de director și director adjunct, în sesiunea ianuarie – aprilie 2022.

- Publicitate -

Potrivit datelor făcute publice, cele mai disputate unități de învățământ sunt Centrul Județean de Excelență Teleorman, unde nu mai puțin de patru candidați au optat pentru funcția de director al structurii, dar și Clubul Sportiv Școlar Alexandria, unde tot patru candidați au optat pentru funcția de director adjunct. De asemenea, funcția de director al Grădiniței cu program prelungit nr. 6 Alexandria este râvnită de trei candidați și tot trei candidați și-au depus opțiuni pentru funcția de director al Liceului Teoretic Constantin Noica Alexandria.

Proba de interviu, care are o pondere de 50% din nota finală, va fi susținută de fiecare dintre candidații care au trecut proba scrisă, în funcție de opțiunea sau opțiunile exprimate. Prin urmare, dacă un candidat va opta pentru trei unități școlare, acesta va susține de trei ori proba de interviu.

Proba de interviu se va desfășura în perioada 16-25 martie, potrivit calendarului, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe data de 29 martie.

- Advertisement -

More articles

Latest article