teleormaneanul.ro

78 de elevi și 56 de profesori din județ, premiați la Gala Premiilor de Excelență în Educație

Must read

Sala de ședințe a Consiliului Județean a găzduit, marți, o nouă ediție a Galei Premiilor de Excelență în Educație, un eveniment în cadrul căruia conducerea instituției a premiat, cu diplome și premii în bani, 78 de elevi din județ, care au obținut rezultate remarcabile la concursurile, competiţiile şi olimpiadele naţionale şi internaţionale, precum și 56 de profesori coordonatori ai acestora.

- Publicitate -

“Sunt bucuros și onorat să vă ofer în cadrul galei pe care am organizat-o astăzi pentru voi, premiile de excelență în educație, un eveniment devenit deja tradiție. Trebuie să recunosc că am fost impresionat de multitudinea distincțiilor pe care le-ați obținut, vreau să vă felicit, să-i felicit pe domnii profesori, să felicit familiile și pe toți cei care v-au fost alături în obținerea acestor rezultate deosebite. (…) Vă urez mult succes în continuare, în tot ceea ce faceți, și vă asigur atât în nume personal, cât și în numele instituției pe care o conduc, că vom fi în continuare alături de tinerii cu performanțe deosebite”, le-a spus Adrian Gâdea elevilor și familiilor acestora, dar și profesorilor prezenți în sala de ședințe a Consiliului Județean.

Așa cum se întâmplă în fiecare an, evenimentul a marcat, și de această dată, recunoaşterea meritelor deosebite ale elevilor şi profesorilor din comunităţile şcolare teleormănene, contribuind la susţinerea şi promovarea performanţei în educaţie, sub motto-ul: „Performanţa este TRadiţia noastră!”.

- Advertisement -

More articles

Latest article