teleormaneanul.ro

23 de copii au avut nevoie de intervenția echipajelor de salvare, la final de săptămână

Must read

633 de solicitări au avut echipajele Serviciului de Ambulanță Teleorman în perioada 25– 28 februarie, ora 08.00, se arată într-un raport întocmit de conducerea instituției. Exceptând transferurile interclinice și externările – 120 la număr, cele mai multe solicitări – respectiv 85, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 50 au fost pentru tuse și probleme respiratorii minore.

- Publicitate -

În schimb, potrivit sursei citate, în perioada menționată, 37 dintre solicitările primite de Serviciul Județean de Ambulanță au fost pentru conflicte și agresiuni fizice, iar alte 23 de solicitări au fost pentru minori bolnavi.

Tot la final de săptămână, echipajele de salvare au intervenit și la 14 cazuri psihiatrice, la 11 cazuri de probleme respiratorii severe, la șase persoane căzute în stradă, dar și la trei tentative de suicid.

În ceea ce privește accidentele produse pe raza județului, în perioada menționată, echipajele de ambulanță au intervenit la patru astfel de evenimente, care s-au soldat cu nouă victime, dintre care una a decedat.

Pe de altă parte, în intervalul menționat, pentru patru persoane a fost declarat decesul. Este vorba, potrivit datelor Ambulanței Teleorman, despre doi bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 45 și 85 de ani, din Turnu Măgurele, Valea Cireșului, Roșiori de Vede și Alexandria.

- Advertisement -

More articles

Latest article