teleormaneanul.ro

20 de grădinițe din județ au rata de vaccinare ZERO în rândul personalului angajat

Must read

Începând de luni, preșcolarii și elevii din unitățile de învățământ preuniversitar se întorc din vacanță, iar reluarea cursurilor cu prezență fizică va fi reluată numai în cazurile în care cel puțin 60 % din personal este vaccinat. Potrivit situației date publicității de Inspectoratul Școlar Județean, la nivelul județului sunt 20 de unități școlare, toate grădinițe, în care procentul de vaccinare în rândul personalului angajat este ZERO.

- Publicitate -

Este vorba, conform sursei citate, despre Grădinița cu program normal nr.3 Baciu (Blejești), Grădinița cu program normal nr.1 Bujoreni, Grădinița cu program normal nr.1 Bujoru (Călmățuiu), Grădinița cu program normal nr.2 Băcălești (Călmățuiu de Sus), Grădinița cu program normal nr.2 Baldovinești (Ciolănești), Grădinița cu program normal nr. 2 Cosmești, Grădiniția cu program normal nr.1 Drăcșani și Grădiniția cu program normal nr.2 Odobeasca (ambele din Drăcșenei), Grădiniția cu program normal nr.2 Frumoasa, Grădiniția cu program normal nr.2 Spătărei (Furculești), Grădiniția cu program normal Izvoarele, Grădiniția cu program normal nr.1 Merenii de Sus (Mereni), Grădiniția cu program normal nr. Grădiniția cu program normal nr.1 Orbeasca de Sus (Orbeasca), Grădiniția cu program normal nr.1 Segarcea Vale, Grădiniția cu program normal nr.2 Segarcea Deal și Grădiniția cu program normal nr.3 Olteanca (din Segarcea), Grădiniția cu program normal nr.1 Tătărăștii de Sus, Grădiniția cu program normal nr.3 Brătășani (Trivalea Moșteni).

Situația pentru fiecare unitate școlară poate fi consultată accesând pagina de internet a Inspectoratului Școlar Județean, la următorul link: http://www.isjtr.ro/mat/anunturi/Centralizare_TR_procent_personal_vaccinat_unit_invatanant_preuniv_05nov2021.pdf .

- Advertisement -

More articles

Latest article