teleormaneanul.ro

11,5 milioane de lei din Fondul de rezervă al Guvernului pentru Consiliul Județean și municipiul Alexandria

Must read

Guvernul Ciucă a adoptat, în ședința de vineri, un act normativ prin care este alocată suma de 476,5 milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2021, la solicitarea unor unităţi administrativ-teritoriale.

- Publicitate -

Actul normativ prevede că vor beneficia de finanţare de la Guvern 105 unităţi administrativ teritoriale din toate judeţele, pentru acoperirea costurilor serviciilor de asistenţă socială şi de protecţie a copiilor, pentru plata unor datorii legate de serviciile de termoficare şi a unor cheltuieli ale proiectelor comunităţilor locale.

Potrivit ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, fiecare Consiliu Judeţean va primi, în mod egal, suma de 6,5 milioane de lei, iar fiecare reşedinţă de judeţ va primi 5 milioane de lei.

Până la sfârşitul anului, Guvernul va continua să aloce fonduri unităţilor administrativ-teritoriale care au nevoie de sprijin financiar, în baza solicitărilor transmise Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, transmit reprezentanții ministerului

- Advertisement -

More articles

Latest article