teleormaneanul.ro

11 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor de interes local de la Necșești

Must read

Ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea a semnat, luni, la sediul ministerului, 68 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 757.551.463,51 de lei.

- Publicitate -

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, prevăd modernizarea drumurilor de interes local, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a stațiilor de epurare a apelor uzate, precum și sistematizarea și construirea de șanțuri colectoare de scurgere și evacuare a apelor pluviale.

“Le-am solicitat colegilor din administrația publică locală să promoveze și să demareze proiecte integrate, care să aducă plus valoare în dezvoltarea comunităților pe care le administrează. De asemenea, odată pornite lucrările, i-am sfătuit să urmărească atent execuția acestora și să respecte întocmai proiectele”, a subliniat ministrul dezvoltării.

Pentru județul Teleorman au fost semnate, luni, contractele de finanțare pentru obiectivele de investiții “Modernizare prin asfaltare drumuri de interes local comuna Mârzănești, județ Teleorman”, cu o sumă alocată de 6.836.666,22 lei și “Modernizare drumuri de interes local în comuna Necșești, județul Teleorman” cu o sumă alocată de 11.000.000 lei.

- Advertisement -

More articles

Latest article