teleormaneanul.ro

11 absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr’’ Câmpina s-au alăturat colectivului Inspectoratului de Poliție Teleorman

Must read

11 absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr’’ Câmpina s-au alăturat, la începutul săptămânii, colectivului Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

- Publicitate -

Potrivit reprezentanților instituției, ”tinerilor le-a fost adresat un mesaj de bun venit din partea conducerii inspectoratului, fiind subliniată importanța valorilor polițienești, munca în echipă, colegialitatea, disciplina, dedicarea, profesionalismul, fermitatea și imparțialitatea în contextul interacțiunilor cu cetățenii”.

Repartizarea pe posturi a fost făcută în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, ținând cont de situația operativă și raportat la nevoile fiecărei structuri.

Astfel, cei 11 tineri își vor desfășura activitatea preponderent în structurile de ordine publică, atât în mediul urban, cât și în cel rural.

La debutul în carieră, aceștia vor parcurge o perioadă de tutelă profesională, sub îndrumarea unui tutore, desemnat din rândul polițiștilor cu experienţă, care îi va sprijini în activitate.

- Advertisement -

More articles

Latest article